Tilbud

FitWood AARNI Ribbe (Grå / Birk)

FitWood AARNI Ribbe (Grå / Birk) er en ekstremt god kvalitets ribbe med et nytænkende design, fremstillet i Finland. Rammen er malet grå træ og ribberne er lavet af birk, og den maksimale brugervægt er hele 150 kg. Denne ribbe indbyder til mange timers sjov og underholdning, og den er velegnet til både børn og voksne. Med sin stilrene design passer den godt ind i ethvert hjem, og den er let at montere. Køb FitWood AARNI Ribbe (Grå / Birk) og oplev den ultimative sjov og underholdning.

FitWood AARNI Ribbe (Grå / Birk)
4.5
Fitwood AARNI vægstænger, grå - birk
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FitWood
EAN: 6430061242769
Varenummer (SKU): 7105602088577009 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring FitWood´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

FitWood AARNI Ribbe (Grå / Birk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en FitWood, FitWood AARNI Ribbe (Grå / Birk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe FitWood AARNI Ribbe (Grå / Birk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en FitWood, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

FitWood AARNI Ribbe (Grå / Birk) til brug derhjemme

FitWood er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

FitWood AARNI Ribbe (Grå / Birk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

FitWood

EAN

6430061242769