Tilbud

Finnlo Speed Bike CRT Spinningcykel

Finnlo Speed Bike CRT er den perfekte løsning til den professionelle cyklist. Med et 25 kg svinghjul og en LCD-skærm, der viser afstand, tid, hastighed og omdrejninger, får du al den information, du har brug for. Øreclipsen, der medfølger, måler også din puls, så du altid har kontrol over din træning. Finnlo Speed Bike CRT er professionel og af høj kvalitet, så du kan nyde en effektiv og sikker cykeltur.

Finnlo Speed Bike CRT Spinningcykel
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251320309
Varenummer (SKU): 7105602088297168 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Speed Bike CRT Spinningcykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Speed Bike CRT Spinningcykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Speed Bike CRT Spinningcykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Speed Bike CRT Spinningcykel til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Speed Bike CRT Spinningcykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251320309