Tilbud

Finnlo Aquon Pro Plus Romaskine

Og design .Konstruktionen er robust og stabilt med en stabil ramme. Uret har en LCD skærm, hvor du kan holde øje med hastighed, tid, distancen og kalorier.Romaskinen har også en indbygget pulsmåler, så du kan holde øje med dit hjertefrekvens.Med denne romaskine får du mulighed for at træne konditionen, styrken og udholdenheden.Den kompakte størrelse gør det til en god løsning til at opbevare og transportere.Finnlo Aquon Pro Plus Romaskine giver dig mulighed for en effektiv træning, som er let at justere og har modstands- og wattniveauer, som er velegnet til enhver.

Finnlo Aquon Pro Plus Romaskine
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251370403
Varenummer (SKU): 7105602088297171 Kategorier: , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Aquon Pro Plus Romaskine

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Aquon Pro Plus Romaskine vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Aquon Pro Plus Romaskine fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Aquon Pro Plus Romaskine til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Aquon Pro Plus Romaskine har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251370403