DRAX Olympic Supine Bænkpres

DRAX Olympic Supine Bænkpress er et stilsikkert træningsredskab af høj kvalitet. Pulverlakeret stål og et krom rack på toppen giver en stabil og stærk konstruktion, der er ideel til bænkpres. Let at bruge og samle, vil denne flade bænk hurtigt blive en fast del af enhver træningsplan. Professionelt designet og fremstillet i Danmark, giver dette træningsredskab dig den bedste kvalitet og en æstetisk værdi, der vil forbedre ethvert hjemstræningsrum.

DKK kr. 12.375,00
DRAX Olympic Supine Bænkpres
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DraxEAN: 5714434145590 Varenummer (SKU): 9036601377692457 Kategorier: ,

DRAX Olympic Supine Bænkpres

Hvis du træner seriøst og har brug for en Drax, DRAX Olympic Supine Bænkpres vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe DRAX Olympic Supine Bænkpres fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Drax, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

DRAX Olympic Supine Bænkpres til brug derhjemme

Drax er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

DRAX Olympic Supine Bænkpres har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434145590