DRAX Olympic Skrå Bænkpres

Kraftig og professionel DRAX Olympic Skrå Bænkpres tilbyder dig det perfekte miljø for træning. Denne justerbare bænk er designet med sort pulverlakeret stål og et krom rack placeret ved toppen for let og hurtig placering og nedtagning af vægtstang. Racket er vinklet, så du får den optimale tone og støtte under øvelserne. Denne bænk er det perfekte træningsudstyr til hjemmet og professionelle fitnesscentre.

DKK kr. 9.775,00
DRAX Olympic Skrå Bænkpres
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DraxEAN: 5714434145569 Varenummer (SKU): 9036601377692428 Kategorier: ,

DRAX Olympic Skrå Bænkpres

Hvis du træner seriøst og har brug for en Drax, DRAX Olympic Skrå Bænkpres vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe DRAX Olympic Skrå Bænkpres fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Drax, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

DRAX Olympic Skrå Bænkpres til brug derhjemme

Drax er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

DRAX Olympic Skrå Bænkpres har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434145569