DRAX Lat Pull Down/High Pulley

DRAX Lat Pull Down/High Pulley er et professionelt træningsudstyr, der tilbyder effektiv træning af rygmusklerne. Med dette fitnessudstyr kan brugerne isoleret træne latissimus dorsi, biceps og nakkemusklerne. Maskinen er af høj kvalitet og elegant design, så du kan træne professionelt og komfortabelt. Med DRAX Lat Pull Down/High Pulley får du den optimale træning og et flot resultat.

DKK kr. 27.375,00
DRAX Lat Pull Down/High Pulley
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DraxEAN: 5714434143817 Varenummer (SKU): 9036600375537206 Kategorier: ,

DRAX Lat Pull Down/High Pulley

Hvis du træner seriøst og har brug for en Drax, DRAX Lat Pull Down/High Pulley vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe DRAX Lat Pull Down/High Pulley fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Drax, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

DRAX Lat Pull Down/High Pulley til brug derhjemme

Drax er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

DRAX Lat Pull Down/High Pulley har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434143817