DRAX DA6U Motionscykel Matblack

DRAX DA6U motionscykel har en 15,6″ HD skærm samt et separat panel med træningsinformation, herunder tid, distance, kalorier og puls. Motionscyklen er udstyret med HDMI stik til opkobling til en TV, samt wifi for forbindelse til internettet. Denne motionscykel er ideel til professionelle, der ønsker at nå deres træningsmål hurtigt og effektivt.

DKK kr. 37.375,00
DRAX DA6U Motionscykel Matblack
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DraxEAN: 5714434162566 Varenummer (SKU): 9036600299344529 Kategori:

DRAX DA6U Motionscykel Matblack

Hvis du træner seriøst og har brug for en Drax, DRAX DA6U Motionscykel Matblack vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe DRAX DA6U Motionscykel Matblack fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Drax, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

DRAX DA6U Motionscykel Matblack til brug derhjemme

Drax er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

DRAX DA6U Motionscykel Matblack har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434162566