Crossmaxx Yoke PRO

Det har også evnen til at tilpasse sig forskellige typer træning ved at kunne justere hoftetrækpladen så den passer til enhver bruger. Den har et ergonomisk design med komfortable armstøtter så brugeren kan få den optimale træningsoplevelse. Det har også et plug-in system som giver dig mulighed for at sætte ekstra tilbehør som bumper plates og skiver, så du kan få mest muligt ud af din træning. Med Crossmaxx Yoke PRO kan du tage dit Strongman træningsniveau til det næste niveau.

DKK kr. 11.245,00
Crossmaxx Yoke PRO
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 7430436139174
Varenummer (SKU): 9036600402324804 Kategori:

Crossmaxx Yoke PRO

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx Yoke PRO vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx Yoke PRO fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx Yoke PRO til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx Yoke PRO har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436139174