Tilbud

Crossmaxx Yoke PRO – Demo

Denne Yoke er udstyret med to robuste hjul, så du nemt kan flytte det rundt efter behov. Det justerbare madrasser hjælper med at tilpasse Yoken til enhver højde og giver dig mulighed for at udnytte fuldt ud. Udstyret er kompakt og designet til at have den mindste fodaftryk. Med denne Crossmaxx Yoke PRO, kan du nyde en intens træning og få maksimal udnyttelse af din træning. Få denne Crossmaxx Yoke PRO til en fantastisk pris hos Pro Racks Tilbud.

DKK kr. 7.995,00
kr. 11.245,00
Crossmaxx Yoke PRO - Demo
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 5714434154844
Varenummer (SKU): 9036601927117096 Kategori:

Crossmaxx Yoke PRO – Demo

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx Yoke PRO – Demo vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx Yoke PRO – Demo fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx Yoke PRO – Demo til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx Yoke PRO – Demo har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434154844