Tilbud

Crossmaxx XL Battle Rope Mount F/Rig

Crossmaxx’ modulopbyggede funktionelle stativer giver næsten uendelige kombinationsmuligheder. Med dette XL Battle Rope Mount til Crossmaxx XL rig, får du mulighed for at skabe en professionel træningsstation med battle ropes. Dette robuste og holdbare mount gør det let at montere battle ropes på din Crossmaxx XL rig, så du kan træne effektivt og udfordrende. Opret en træningsstation, der passer til dine behov, og få mest muligt ud af din træning.

DKK kr. 625,00
kr. 785,00
Crossmaxx XL Battle Rope Mount F/Rig
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CrossmaxxEAN: 7430436436471 Varenummer (SKU): 9036600402332359 Kategorier: ,

Crossmaxx XL Battle Rope Mount F/Rig

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx XL Battle Rope Mount F/Rig vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx XL Battle Rope Mount F/Rig fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx XL Battle Rope Mount F/Rig til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx XL Battle Rope Mount F/Rig har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Crossmaxx

EAN

7430436436471