Blackroll Loop Band Træningselastik – Moderat (30 cm)

Med Blackroll Loop Band Træningselastik får du en professionel løsning til at træne de mindre muskelgrupper. Loop træningselastikken er specielt designet til at give dig en moderat træningsmodstand og er derfor perfekt til både begyndere og øvede. Træningselastikken er 30 cm lang og har en behagelig bevægelsesfrihed, så du kan træne skånsomt og målrettet. Uanset om du laver squats, løft og andre styrkeøvelser eller strækker og strækker ud, vil Blackroll Loop Band Træningselastik hjælpe dig med at få det bedste ud af din træning.

DKK kr. 115,00
Blackroll Loop Band Træningselastik - Moderat (30 cm)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blackroll
EAN: 5714434172800
Varenummer (SKU): 9036600204024001 Kategori:

Blackroll Loop Band Træningselastik – Moderat (30 cm)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Blackroll, Blackroll Loop Band Træningselastik – Moderat (30 cm) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Blackroll Loop Band Træningselastik – Moderat (30 cm) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Blackroll, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Blackroll Loop Band Træningselastik – Moderat (30 cm) til brug derhjemme

Blackroll er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Blackroll Loop Band Træningselastik – Moderat (30 cm) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434172800