Blackroll Loop Band Træningselastik – Medium (30 cm)

Blackroll Loop Band Træningselastik er Blackrolls svar på de populære booty bands og træningselastikker. Med denne medium størrelse (30 cm) træningselastik, får du en effektiv træning af de mindre muskelgrupper, som hjælper med at styrke og øge stabiliteten i din krop. Denne træningselastik er det perfekte supplement til din træning, så du kan skabe længerevarende fremskridt.

DKK kr. 115,00
Blackroll Loop Band Træningselastik - Medium (30 cm)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blackroll
EAN: 5714434172701
Varenummer (SKU): 9036600204023964 Kategori:

Blackroll Loop Band Træningselastik – Medium (30 cm)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Blackroll, Blackroll Loop Band Træningselastik – Medium (30 cm) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Blackroll Loop Band Træningselastik – Medium (30 cm) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Blackroll, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Blackroll Loop Band Træningselastik – Medium (30 cm) til brug derhjemme

Blackroll er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Blackroll Loop Band Træningselastik – Medium (30 cm) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434172701