Blackroll Loop Band Træningselastik Ekstra Let Gul

Blackroll Loop Band Træningselastik er ideel til at træne de mindre muskelgrupper, som er med til at styrke balancen, stabiliteten og udholdenheden. Den ekstra lette gul træningselastik fra Blackroll giver dig en bedre kontrol over dine øvelser og giver dig mulighed for at udføre øvelser, der ikke er mulige med almindelig vægt. Loop træningselastikken er perfekt til at styrke din ryg, ben, mave og arme, og giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din træning. Den er nem at transportere og kan bruges overalt, så du kan få trænet, når som helst og hvor som helst. Blackroll Loop Band Træningselastikker er velegnet til begyndere og øvede trænere, og du kan være sikker på at få professionelt udstyr af høj kvalitet, som vil støtte dig i din træning.

DKK kr. 115,00
Blackroll Loop Band Træningselastik Ekstra Let Gul
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blackroll
EAN: 5714434172824
Varenummer (SKU): 9036600204024003 Kategori:

Blackroll Loop Band Træningselastik Ekstra Let Gul

Hvis du træner seriøst og har brug for en Blackroll, Blackroll Loop Band Træningselastik Ekstra Let Gul vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Blackroll Loop Band Træningselastik Ekstra Let Gul fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Blackroll, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Blackroll Loop Band Træningselastik Ekstra Let Gul til brug derhjemme

Blackroll er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Blackroll Loop Band Træningselastik Ekstra Let Gul har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434172824