BERG Champion 380 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet

Med BERG Champion 380 Grøn inkl. Comfort sikkerhedsnet får du en trampolin, der opfylder alle sikkerhedskrav. Comfort sikkerhedsnet gør det muligt for dig at bevæge dig trygt omkring trampolinen, selv når der hoppes. Denne trampolin er udstyret med en fjederramme i galvaniseret stål og UV-bestandigt net, der gør den holdbar og klar til mange timers hoppefun. Trampolinen har desuden en kraftig, fleksibel PU-polstring som sikrer, at du kan hoppe trygt og sikkert. Bestil i dag og få glæde af BERG Champion 380 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet i mange år.

DKK kr. 9.969,00
BERG Champion 380 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839072297
Varenummer (SKU): 5234000078325054 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Champion 380 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Champion 380 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Champion 380 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Champion 380 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Champion 380 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839072297