BERG Champion 330 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe

 330 InGround Grøn er den ultimative trampolin. Dette sæt inkluderer det prisvindende Deluxe sikkerhedsnet, der nemt kan installeres og giver optimalt sikkerhedsniveau for alle der hopper på trampolinen. Stol på BERG’s kvalitet og sikkerhed, og udlev øjeblikke fulde af sjov og glæde!

BERG Champion 330 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839071931
Varenummer (SKU): 5234000078317229 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Champion 330 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Champion 330 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Champion 330 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Champion 330 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Champion 330 InGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839071931