Tilbud

Babolat Boost Wimbledon

Denne Babolat Boost Wimbledon Tennisketcher er ideel for begyndere og den lettere øvede tennisspiller. Med en balance mellem even balance og hovedtung giver denne ketcher dig de bedste spilleegenskaber, du kan få. Med et letvægtsdesign og høj ydeevne er dette den perfekte ketcher til at hjælpe dig med at forbedre dine tenniskundskaber. Den er også designet til at give dig en komfortabel og sikker oplevelse, mens du spiller. Giv dig selv den professionelle oplevelse og spil med Babolat Boost Wimbledon Tennisketcher.

DKK kr. 899,00
kr. 999,00
Babolat Boost Wimbledon
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BabolatEAN: 3324921916040 Varenummer (SKU): 8122401573939108 Kategori:

Babolat Boost Wimbledon

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Boost Wimbledon vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Boost Wimbledon fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Boost Wimbledon til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Boost Wimbledon har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324921916040