Tilbud

ASG Tekstil Træningselastik sæt

ASG Tekstil Træningselastik sæt er et smart sæt med 3 brede træningselastikker i tekstil med suveræn stretch og modstand. Sæt flotte farver på din træning med disse træningselastikker fra ASG, som også er perfekte som booty bands. De er lavet af materialer som polyester og latex, og har en størrelse på 37×8 cm. Med ASG Tekstil Træningselastik sæt, kan du give din træning et personligt præg.

DKK kr. 134,00
ASG Asg Tekstil Træningselastikker Med Mønster 3-Pak
4.5
DKK kr. 149,00
kr. 199,00
ASG Tekstil Træningselastik sæt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ASGEAN: 5704796029171 Varenummer (SKU): 5992301506826559 Kategorier: ,

ASG Tekstil Træningselastik sæt

Hvis du træner seriøst og har brug for en ASG, ASG Tekstil Træningselastik sæt vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe ASG Tekstil Træningselastik sæt fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en ASG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

ASG Tekstil Træningselastik sæt til brug derhjemme

ASG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

ASG Tekstil Træningselastik sæt har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5704796029171