American Barbell 5 kg Sort Bumper Vægtskive

American Barbell 5 kg Sort Bumper Vægtskive giver dig professionel kvalitet og udmærket værdi for pengene. Med mere end 90 års erfaring inden for fitnessudstyr og produktion af udstyr i USA, er dette produkt designet til at give dig den optimale styrkeoplevelse. Det er lavet af et robust, slidstærkt materiale, og er let og kompakt. Med denne vægtskive får du en effektiv træningsoplevelse, og det er et ekstra værdi for pengene. Opgrader din træning med American Barbell 5 kg Sort Bumper Vægtskive, og få det optimale ud af dine træningssessioner.

DKK kr. 350,00
American Barbell 5 kg Sort Bumper Vægtskive
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: American BarbellEAN: 7051941123665 Varenummer (SKU): 5234002109654872 Kategori:

American Barbell 5 kg Sort Bumper Vægtskive

Hvis du træner seriøst og har brug for en American Barbell, American Barbell 5 kg Sort Bumper Vægtskive vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe American Barbell 5 kg Sort Bumper Vægtskive fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en American Barbell, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

American Barbell 5 kg Sort Bumper Vægtskive til brug derhjemme

American Barbell er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

American Barbell 5 kg Sort Bumper Vægtskive har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

American Barbell

EAN

7051941123665