American Barbell 2,5 kg Teknik Vægtskive

Den professionelle 2,5 kg Teknik Vægtskive fra American Barbell er lavet af høj kvalitet materialer og er udviklet og testet i USA. Med mere end 90 års erfaring og viden har American Barbell udviklet en produkt der er stærk og holdbar. Teknik Vægtskiverne er designet til at give maksimal stabilitet og komfort, mens du træner. Vægtskiverne er lette at håndtere og er ideelle til at udvikle din styrke og træningskapacitet. American Barbell har sat standarden for professionelt træningsudstyr og er det foretrukne valg for fitnesscentre i hele verden.

DKK kr. 895,00
American Barbell 2,5 kg Teknik Vægtskive
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: American BarbellEAN: 7051943736313 Varenummer (SKU): 5234000047596636 Kategori:

American Barbell 2,5 kg Teknik Vægtskive

Hvis du træner seriøst og har brug for en American Barbell, American Barbell 2,5 kg Teknik Vægtskive vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe American Barbell 2,5 kg Teknik Vægtskive fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en American Barbell, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

American Barbell 2,5 kg Teknik Vægtskive til brug derhjemme

American Barbell er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

American Barbell 2,5 kg Teknik Vægtskive har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

American Barbell

EAN

7051943736313