American Barbell 15 kg Sort Bumper Vægtskive

American Barbell 15 kg Sort Bumper Vægtskive er et top-kvalitetsprodukt udviklet af et af USA’s førende producenter af fitness produkter. Vægtskiven er produceret med mere end 90 års erfaring og udvikling og garanterer derfor præcis og effektiv træning. Den sorte bumper konstruktion giver en robust overflade, der er holdbar og slidstærk, mens de forstærkede kanter giver den ekstra beskyttelse. Nøglefunktioner: • Holdbar og slidstærk sort bumper konstruktion • Forstærkede kanter for ekstra beskyttelse • Præcis og effektiv træning • 90+ års erfaring og udvikling i produktionen. American Barbell 15 kg Sort Bumper Vægtskive er et højkvalitetsprodukt, der er designet til at give dig den effektive træning, du ønsker.

DKK kr. 750,00
American Barbell 15 kg Sort Bumper Vægtskive
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: American BarbellEAN: 7051941123689 Varenummer (SKU): 5234002109654874 Kategori:

American Barbell 15 kg Sort Bumper Vægtskive

Hvis du træner seriøst og har brug for en American Barbell, American Barbell 15 kg Sort Bumper Vægtskive vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe American Barbell 15 kg Sort Bumper Vægtskive fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en American Barbell, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

American Barbell 15 kg Sort Bumper Vægtskive til brug derhjemme

American Barbell er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

American Barbell 15 kg Sort Bumper Vægtskive har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

American Barbell

EAN

7051941123689