American Barbell 0,5 kg Urethane Fractional Vægtskive

American Barbell 0,5 kg Urethane Fractional Vægtskiver er et professionelt produkt fra American Barbell. Det er produceret og leveret til fitnesscentre i hele verden og er designet og testet i USA. Det er udviklet med mere end 90 års erfaring og er lavet af topkvalitetsmaterialer, der sikrer et præcist og sikkert resultat. Oplev den professionelle kvalitet, som American Barbell 0,5 kg Urethane Fractional Vægtskiver tilbyder.

DKK kr. 195,00
American Barbell 0,5 kg Urethane Fractional Vægtskive
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: American BarbellEAN: 7051941123757 Varenummer (SKU): 5234002109654904 Kategori:

American Barbell 0,5 kg Urethane Fractional Vægtskive

Hvis du træner seriøst og har brug for en American Barbell, American Barbell 0,5 kg Urethane Fractional Vægtskive vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe American Barbell 0,5 kg Urethane Fractional Vægtskive fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en American Barbell, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

American Barbell 0,5 kg Urethane Fractional Vægtskive til brug derhjemme

American Barbell er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

American Barbell 0,5 kg Urethane Fractional Vægtskive har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

American Barbell

EAN

7051941123757