Alm. Bænk. Justerbar

InnoFitness Alm. Bænk Justerbar er den perfekte træningsbænk til styrketræning med høj vægtbelastning. Denne bænk giver dig mulighed for at udføre mange øvelser, herunder bænkpres, skrå bænkpres, skulderpres og mavetræning. Denne justerbare bænk fra InnoFitness vil være et uundværligt supplement for ethvert hjemmegym. Det kompakte design gør den nem og praktisk at integrere i ethvert rum. Det er et “Must Have” for alle dem, der ønsker at styrke deres krop.

DKK kr. 2.999,00
Alm. Bænk. Justerbar
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: InnoFitness DK
EAN: 630595703811
Varenummer (SKU): 9031301047222159 Kategorier: ,

Alm. Bænk. Justerbar

Hvis du træner seriøst og har brug for en InnoFitness DK, Alm. Bænk. Justerbar vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Alm. Bænk. Justerbar fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en InnoFitness DK, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Alm. Bænk. Justerbar til brug derhjemme

InnoFitness DK er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Alm. Bænk. Justerbar har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

630595703811