Tilbud

Abilica MultiBench

Abilica MultiBench er en kraftig, justerbar træningsbænk, som er det perfekte supplement til din træning med håndvægte og bænkpres. Træningsbænken kan nemt justeres fra -15 til 85 grader i 8 forskellige niveauer, for at give dig mulighed for at udfordre dig selv og opnå dine mål. Med Abilica MultiBench kan du få et professionelt træningsudstyr, der passer til dine ønsker og behov.

DKK kr. 2.999,00
kr. 3.499,00
Abilica MultiBench
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AbilicaEAN: 7051943738836 Varenummer (SKU): 5234000047598981 Kategorier: , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica MultiBench

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica MultiBench vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica MultiBench fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica MultiBench til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica MultiBench har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Abilica

EAN

7051943738836