Tilbud

Abilica Medicinbold 7 kg – 7 kg

Udnyt effektiviteten af professionelt træningsudstyr og træn som de professionelle. Med denne medicinbold på 7 kg er du veludstyret til at træne kernemuskulaturen og komme i form. Ballen er velegnet til forskellige sit-ups øvelser og kan derudover bruges til at træne arme, skuldre og mavemuskler. Kombinér gerne med balancepuder for at få endnu mere ud af træningen. Den måler 28 cm i diameter og vejer 7 kg. Kom i gang med dit træningsprogram med medicinbolden fra tilbud!

DKK kr. 455,00
kr. 525,00
Abilica Medicinbold 7 kg - 7 kg
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AbilicaEAN: 7051947283707 Varenummer (SKU): 5234000198385152 Kategorier: , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Medicinbold 7 kg – 7 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Medicinbold 7 kg – 7 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Medicinbold 7 kg – 7 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Medicinbold 7 kg – 7 kg til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Medicinbold 7 kg – 7 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051947283707