Weight Gainer Guide

 
 

Velkommen til vores weight gainer guide – du vil her på siden få svar på de oftest stillede spørgsmål om weight gainers.

Du vil her i indlægget få svar på følgende:

  • Om weight gainer har en virkning/effekt
  • Om weight gainer har bivirkninger
  • Hvornår du skal tage det
  • Om du skal tage det de dage du ikke træner
  • Hvor meget du skal tage
  • Hvilken weight gainer som er den bedste

Weight gainer til, at tage på i vægt – virker det?

En weight gainer er en pulverblanding af proteiner, kulhydrater og fedt. Denne blanding er lavet til dig som trænger til lidt flere kulhydrater i hverdagen, men samtidig også har brug for protein til muskelopbygning. Kulhydrater er også vigtige hvis du vil holde kroppen i en anabolsk fase hvor dine muskler kan udvikle sig og derfor er weight gainer blevet meget populært. Nogle personer har en naturlig høj forbrænding og er du en af dem så er weight gainer en måde hvorpå du kan øge muligheden for, at tage på i vægt. Weight gainer virker dog bedst hvis du styrketræner samtidig med du indtager det. Vigtigt: du skal ikke erstatte dine spisevaner med en af disse shakes, men supplere med dem.

Har weight gainer bivirkninger?

Hvis du i forvejen spiser rigelig mad og derfor får flere kalorier end du forbrænder kan weight gainer have den bivirkning, at du tager yderligere på. Styrketræner du vil din forbrænding formentlig være så høj, at dette ikke vil ske, men du skal dog være opmærksom på dette. Bortset fra kalorie indtag har weight gainere ikke nogle dokumenterede bivirkninger.

Hvornår skal jeg tage det?

Her er det meget vigtigt, at du selv vurderer dit behov for weight gainer. Mange tager weight gainer efter deres træning fordi din krop er utrolig modtagelig over for både kulhydrater og proteiner til at opfylde de tømte depoter. Derfor kan weight gainer være et godt kosttilskud selvom du ikke har synderlig brug for, at tage på i vægt. Er du meget spinkel bygget og har en høj forbrænding kan du erstatte alle dine proteinpulver shakes med weight gainer for, at få et højere indtag af fedt og kulhydrater. Vi anbefaler, at du tager en shake når du vågner, efter træning og inden du går i seng. Ønsker du og læse lidt mere i dybden med hvorfor disse tidspunkter er de bedste så læs vores guide til proteinpulver.

Skal jeg tage det de dage jeg ikke træner?

Det er uden for træningcentret, at du får større muskler. Din restitution selv når du ikke træner er det tidspunkt hvor dine muskelfibre opbygges og forhåbentlig udbygges. Du har derfor brug for stort set samme kost de dage du ikke træner som de dage du træner. Du skal derfor helt sikkert huske og tage din weight gainer de dage du ikke træner – din krop kan ikke undvære specielt proteinen.

Weight gainer dosering – hvor meget skal jeg tage?

Afhængig af hvor stor du er bør du oftest blot tage en dosering de tre anbefalde daglige tidspunkter. En måde du kan spare lidt penge på er ved, at opblande din shake med mælk. På denne måde øger du både proteinindholdet og bestemt også kulhydratindholdet.

Hvilken weight gainer er den bedste?

Når du skal ud og købe en weight gainer er det vigtigt, at du kigger på specielt to ting. Det første er om alle de kulhydrater den indeholder blot kommer fra hvidt sukker eller om det er kulhydrater af bedre kvalitet så og sige. Dernæst skal du så sørge for, at det protein som der er i den er af høj kvalitet. BCAA og essentielle aminosyrer er nemlig rigtig vigtige i din muskelopbygning. Lyder det ret besværligt så tag det bare roligt – vi har selvfølgelig anmeldt en del weight gainere og vores nuværende vinder er Bodylab weight gainer.

Like os på Facebook nu

 
No Comments
 

Leave a Comment